Европейска кралска особа изчезна в Калифорния

Доведеният баща на принцеса Татяна от Гърция и Дания мистериозно изчезна в Малибу, Калифорния през нощта.

За последен път 53-годишният Атилио Брилембур е видян около 1 ч. през нощта в ранните часове на събота в Мърфи Уей, квартал с луксозни къщи и имения близо до водопада Ескондидо.

Твърди се, че е бил облечен със синя риза, сиви панталони, но без обувки.

Районът, в който е изчезнал е със стръмни склонове и без улично осветление през нощта.

Подробности относно обстоятелствата на изчезването му не се съобщават.

Брилембур е описан като бял мъж, висок 1,78 м, тежащ 165 килограма, със сива коса, зелени очи и татуировка на горната част на бедрото.

Според доклад на полицията има опасения за състоянието му.

Брилембур е доведеният баща на принцеса Татяна, 43-годишен член на гръцкото и датското кралско семейство, която е родена във Венецуела.

От полицията в Лос Анджелис твърдят, че Брилембур вече не поддържа връзки със семейството.

Принцеса Татяна е омъжена за принц Николаос, син на Константин II, който е крал на Гърция до премахването на монархията през 1973 г.

Двойката, която сключи брак през август 2010 г., обяви раздялата си миналия месец, но Татяна запази кралската си титла, пише daily mail.

На сватбата, която беше описана като „Мамма Миа, но с аристократи“, присъстваха кралски особи от цял свят, включително монарси от Нидерландия, Дания, Швеция и Испания.

Принцеса Татяна, чието пълно име е Татяна Блатник, е известна като предприемач, автор и филантроп.

Тя е и основател на Breathe, организация с нестопанска цел, посветена на повишаване на осведомеността за психичното здраве и изграждането на по-здрави и състрадателни общности.

Четете още

Избор на редактора