Излекувана, Елен Колева вече лекува с космическа енергия

„Голямата популярност бързо ти изпраща сметката“, сподели Елен Колева в „Отблизо“. Както винаги, ефектната дама беше максимално откровена, интересна и впечатляваща.

„На 4 стъпих за първи път на сцена. Още от този момент нямах никакво съмнение, че тя е моят път. Когато от Монтана дойдох в София, за да уча в НАТФИЗ, не познавах никого в столицата. На 23 бях обявена за „Актриса на годината“ и получих приза за най-разпознаваемо лице“, върна лентата Елен по БНТ.

Красавицата става популярна още с втората си роля в киното – в „Шивачки“: спират я по улиците, пишат й писма. И тя решава, че след като е публична фигура, не бива да крие личния си живот – въпреки че мъдрата й майка, уважавана балерина, я убеждава тъкмо в обратното. В този момент се случва любовната й история с мъж, който повлиява негативно на кариерата й, разлюлява психиката й.

„Никога не съм спирала да се занимавам с изкуство. Но 10 години бях на дъното. Първо страда егото, въпреки че по-тежко е страданието на душата. Но тогава започна и моята трансформация. Станах пациент на космоенергетиката, а после разбрах, че искам да я практикувам – това е единственият научен метод извън медицината, признат от СЗО“, разказва актрисата, която има диплома за експерт в космоенергетиката като Елена Калевска.

Днес тя е щастлива със своята разумност, с границите, които поставя между жълтата публичност и смислената известност. Постига хармонията между вътрешния мир и външния свят, интелекта и перфектната визия, за която се грижи Христина „Тинта“ Панчева – кожата на Елен блести като очите й.

Четете още

Избор на редактора