Нови апартаменти в бизнес класата на Flydubai

Flydubai показа първите снимки на новите си апартаменти в бизнес класа.

Нискотарифната авиокомпания на Дубай ще добави 10 частни премиум апартамента към избрани полети тази година, като първите самолети с новите бизнес апартаменти ще се присъединят към флотилията през ноември.

Новите апартаменти са проектирани изключително за самолети с една пътека и Flydubai е първата авиокомпания в света, която въвежда новите седалки – всяка от които дава на пътниците директен достъп до пътеката в самолетите на Boeing.

Всяка седалка позволява на пътниците да избират своето ниво на поверителност, с опцията да затворят вратите за напълно изолирано изживяване или да летят в по-традиционни седалки с отворен план. Всички пътници ще имат 17-инчов вграден сензорен монитор, съвместим с Bluetooth слушалки.

Има допълнително място за съхранение на пътниците, а апартаментите имат амбиентно осветление, осигуряващо релаксираща атмосфера.

„Flydubai се ангажира да надмине очакванията. Нашите бизнес и продуктови предложения се развиха от първоначалния модел без излишен лукс през последните 14 години, за да се погрижат за непрекъснато нарастващите нужди на нашите клиенти и пазарите, на които оперираме“, каза Гхайт Ал Гайт, главен изпълнителен директор.

Четете още

Избор на редактора