Жесток челен удар край Пловдив. Пет жертви, двама ранени

Петима души загинаха при жестока катастрофа, станала днес около 16:00 часа на пътя Пазарджик-Пловдив в района на селата Мало Конаре и Огняново. Други двама са ранени.

Трагедията е станало в резултат от челен удар между два леки автомобила, съобщи говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. И двата са с пловдивска регистрация – „Форд Фокус“ и „Шкода Октавия“.

Говорителят на Областната дирекция на МВР Мирослав Стоянов информира, че при пътния инцидент са починали водачите на двата автомобила и двама техни спътници. Единият шофьор е на 44 години от Пловдив, а другият- на 64 години от първомайското село Драгойново. Починали са още мъж на 71 години и жена на 52 години.

В Многопрофилната болница за активно лечение-Пазарджик са настанени две жени- на 30 и на 52 години.

На място са окръжният прокурор на Пазарджик Албена Кузманова и дежурен прокурор.

Заради течащия в момента оглед е преустановено движението в участъка. Екипи на сектор Пътна полиция на РУ Пазарджик създават временна организация на движение на превозните средства.

Обходният път е през селата Говедаре и Мало Конаре, след  което се връщат на главен път 18 по посока за Пазарджик. В обратна  посока е същото – разклона за село Мало Конаре, село Говедаре и оттам на главния път в посока Пловдив.

Четете още

Избор на редактора