Да спиш под вода: най-скъпата нощувка в света

Нека да е лято. Отпуски, море, релакс. Всеки иска това. Ще отскочим до Черно море? Не – до Карибите. Там е вечно лято. За романтичните натури има нещо, което ще се помни вечно. Не само заради солената цена. Вие избирате. Все пак парите са ваши, ако имате толкова. Но мечтите са безплатни.

Lover’s Deep е един невероятен хотел. Именно в него се предлага най-скъпата нощувка в света. И тя е в подводница.

Цена

Романтична нощ за двама влюбени в този подводен рай ще ви струва точно 292 000 долара. Lover’s Deep е проектирана предимно за двойки, които търсят усамотение и изживяване за цял живот. Самоличността на всеки гост се пази в дълбока тайна, а работата на подводницата е устроена така, че ВИП клиентите на тази нестандартна услуга, не се засичат никога на борда.

Хотелът, където меден месец би излязъл на късметлиите, които могат да си го позволят 8,6 млн. долара (само за нощувките – б.а.),с е управлява от трима души, но които са на разположение 24/7: капитан, готвач и иконом. За пълна дискретност на гостите, триото обитава и нощува в апартамент, разположен в другия край на хотелската част.

Лукс

Подводницата е шумоизолирана, а почти цялостната й прозрачна част открива пред човешкия поглед невероятната красота на подводния свят на Карибския басейн. Корали и риби минават пред очите на гостите.

Луксът е и в най-дребните детайли на интериора на Lover’s Deep: топ класа дървено покритие, в комбинация с най-високо качество кожени кресла и дивани. Всеки апартамент е оборудван с удобна всекидневна, минибар, спалня и баня, които сякаш са потопени във водата.

Афродизиак

Менюто също е от друга галактика. Всичко се приготвя на момента, с пресни продукти, внимателно доставени при всяко пътуване. Има дори специално меню за афродизиак. Дали изберат стриди, шоколадово суфле или руски хайвер – върховното удоволствие за сетивата, е гарантирано.

Бонус за влюбените е, че по време на медения месец, ястията са безплатни – комплимент хотела.

Четете още

Избор на редактора