Може ли изкуствен интелект „Бай Тошо“ да ни управлява

Изкуствен интелект да управлява България, а неговото име да е Бай Тошо. Това е решението на кризата у нас, разкри пред бТВ писателят Иво Сиромахов.

„Много хора изпитват носталгия по Бай Тошо. Той се е превърнал в много повече от историческа личност. Той вече е символ на едно време, за което се изтъква, че всичко е било много евтино. Искаме да е евтино. Искаме някой като Бай Тошо, който да направи всичко евтино, да даде повече почивни дни на българите, да се сливат с празниците и да не кара хората да работят – това е копнежът на голяма част от хората“, коментира Сиромахов по повод романа му „Бай Тошо“, в който холограма поема властта.

Писателят обаче съобщи за сериозен проблем: „Ако изкуственият интелект навлезе в България, това ще бъде много лошо за него. Ще го научим да псува, да вари ракия, а накрая ще го счупим. Не съществува машина в света, която българинът да не може да счупи“

„Булгардизел“ е копнежът на всички да открием някакво гориво на наша територия, което да ни направи икономически независими и пак да постигнем мечтата си – да не работим. „Булгардизел“ е древно българско гориво, което от времето на Аспарух е заровено дълбоко в недрата на България и което, ако го открием, ще станем много богати. Оказва се, че не е така. Единственият начин е да го дестилираме и да го превърнем в ракия – „аспаруховица“, уточни Сиромахов.

Четете още

Избор на редактора