Изненада: Пепи Еврото върнал сина си на майка му

Детето на бившия следовател Петьо Петров-Еврото, който е обвиняем заради аферата „Осемте джуджета“, се оказа при майка си Любена Павлова.

Сайтът „Афера“ публикува кадри на жената със сина ѝ в ресторант на морето. По-късно Павлова заяви пред изданието, че детето ѝ е било върнато от баща му, но не уточни кога е станало това.

Формално детето би следвало все още да се води обявено за издирване. Такова съобщение бе пуснато от районната прокуратура в София на 3 юни. В него се заявяваше, че Петров и синът му се издирват – първият и чрез Интерпол, а вторият – само по линия на Шенгенската инфорамционна система.

По онова време Петров бе обвиняем по дело на районната прокуратура. Впоследствие материалите бяха иззети от градската, а обвинението – преквалифицирано. Към момента не е съобщавано издирването на бившия следовател да е отменено. Няма яснота как точно детето е било върнато на майката. Пред „Афера“ Павлова казва, че това се е случило преди около три седмици е било като на филм.

„Ами там неговите (хората на Пепи Еврото) го върнаха и беше наистина като на филм – иди тук, иди там. От тогава го крия и снощи за първи път го изведох на ресторант и една ме снима“, казва тя.

Четете още

Избор на редактора