Как се казва бебето на Парис Хилтън?

Името на новото бебе на Парис Хилтън е Финикс Барън Хилтън Реум.

Американската бизнесдама каза, че иска да избере име на тема световни градове, като нея, но такова, което има и „други значения“.

Миналия месец тя обяви появата на сина си, който според съобщенията е роден от сурогатна майка, с партньора Картър Реум. Двойката каза, че е пазила раждането в тайна дори от най-близките си приятели и семейство.

Говорейки в последния епизод на своя подкаст This Is Paris , тя обясни процеса зад избора на името, което е измислила „преди повече от десетилетие“.

„Това е име, което е толкова специално за мен. Планирам имената на децата си от години”, каза тя.

„Още когато бях малко момиче знаех, че искам да имам дъщеря на име Лондон, защото Лондон е един от любимите ми градове в света, мисля, че това е толкова красиво име — може да свърши работа както за момче, така и за момиче.

„Просто мисля, че звучи сладко, Париж и Лондон.“

Тя продължи: „Трудно е да се измисли име за момче на тази тема. Наистина исках да се придържам към темата за други градове, щат или държава, просто нещо за света, защото обичам да пътувам и обичам екзотичните имена. ”

Хилтън добави, че е обмисляла някои от другите си любими градове за името на сина си, включително Лас Вегас в Невада и Аспен в Колорадо, както и Ибиса, което тя призна, че звучи „странно“.

„Преди повече от десетилетие се сетих за това невероятно име. Това е толкова красиво име, толкова е уникално. Обичам, че това е не само град, но има и други значения, които са просто красиви“, каза тя.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Четете още

Избор на редактора