Карла Бруни: Поддържах режим, а исках да пия като ирландски моряк

Супермоделът, певица и бивша първа дама на Франция Карла Бруни позира за френското списание Elle и даде интервю, в което говори за връзката си с Никола Саркози, за здравословния начин на живот, към чието поддържане се насилва, и очарованието на епохата на топ моделите от 90-те.

В интервюто 54-годишната Бруни признава, че винаги е мечтала да бъде известна и е вярвала в успеха си. Тя смята себе си за щастлив човек и казва, че е късметлийка включително в личния си живот. Звездата нарича съпруга си „най-сигурният човек“, когото е срещала.

Според Карла, преди да се срещне със Саркози, тя се е страхувала от сериозна връзка (преди това е имала такава връзка само с бащата на сина си Рафаел Ентовин). Но през 2007 г. се запознава с политика и се омъжва за него няколко месеца по-късно.

„Голямата любов е като вид убежище: ако я загубим, просто загиваме“, казва Бруни. Според нея, когато обичаш един човек и се концентрираш върху него, „животът става забързан“.

Карла признава факта, че красотата й е помогнала да успее, но е убедена, че „вътрешният пламък“ е много по-важен от външната привлекателност. Но също така отделя много време и усилия за външния си вид.

Макар да признава, че не е доволна от необходимостта да спортува два часа на ден и да минимизира количество алкохол. „Ако не трябваше да мисля за здравето и да се придържам към тази луда трезвост, бих могла да пия като ирландски моряк“, откровеничи Бруни.

Карла си спомня с носталгия разцвета на топмоделите: върхът на кариерата й като моделка дойде в началото на 90-те, когато е била на 20. „Бях много весела, можех да се смея цял ден“, казва Бруни.

Карла беше една от най-търсените моделки през 90-те години заедно с Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Линда Еванджелиста, Кристи Тарлингтън. По това време тя бе една от 20-те най-добре платени моделки в света, печелейки по 7,5 милиона долара годишно.

Бруни си сътрудничи с Christian Dior, Givenchy, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, Christian Lacroix, Yves Saint Laurent, Chanel и Versace. И днес външният вид на Карла остава един от еталонните в света на модата – нейният образ от 90-те години е копиран от Бела Хадид.

Четете още

Избор на редактора