Кметът на Пловдив да подаде оставка, зове Борисов

Кметът на Пловдив Здравко Димитров трябва да си подаде моментално оставката. Това мнение изрази лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на партията в града. Той коментира протестите от последните дни на феновете на два от пловдивските футболни отбори – „Локомотив“ и „Ботев“, свързани с недостатъчно финансиране на новите стадиони на клубовете.

Според Борисов заради тези скандали ГЕРБ търпи негативи, а Здравко Димитров си е взел отпуска. За тези стадиони съм идвал няколко пъти в Пловдив, срещал съм се с феновете и на „Локо“, и на „Пловдив“, каза лидерът на ГЕРБ.

Единственото, което съм го казвал от първия ден е, че това го правим за феновете, да има стадиони, за да се играят финали, каза Борисов.

„Избран съм от пловдивчани, не назначаван, за да ми се иска оставка, написа в профила си във Фейсбук кметът на Пловдив Здравко Димитров, след като разбра желанието на Борисов. –  Категорично смятам, че дебатът за Пловдив трябва да се води с гражданите и в Общинския съвет, а не на партийни сбирки“

Четете още

Избор на редактора