Къде живеят синовете на Путин и Кабаева

Руският президент Владимир Путин има двама сина от олимпийската шампионка по художествена гимнастика Алина Кабаева. Това твърди центърът „Досие“ на Михаил Ходорковски, позовавайки се на източници от персонала на семейството на държавния глава.

Те се казват Иван, големият, и Владимир.

За президента на Русия се знае, че има две големи дъщери от бившата си съпруга Людмила Шкребнева – Мария и Катерина. Предполага се, че Путин има още една дъщеря от Светлана Кривонохих, но тази информацията не е потвърдена официално.

Според разследващите журналисти Путин има двама сина от Алина Кабаева. Първият е кръстен Иван и е роден през 2015 г. в Швейцария. Вторият му син, който е кръстен на него самия – Владимир, е роден през 2019 г. в Москва.

Момчетата живеят изолирано в президентските резиденции и почти нямат контакт с връстниците си. Не само това, но децата рядко виждат и родителите си. Обгрижват ги детегледачки, възпитатели и професионални треньори участват в тяхното възпитание.

Алина Кабаева и Путин предпочитат да наемат чужденци, за да образоват децата си, последно те са били  от Република Южна Африка (ЮАР). Преди войната с Украйна са били сключени договори и с учители граждани на Великобритания и Нова Зеландия. /Днес

Четете още

Избор на редактора