Лена Бориславова на любовна Коледа в Боровец

Лена Бориславова се е отдала на любовни ласки в Боровец с годеника си Мирослав Иванов в навечерието на празниците.

В зимния ни курорт бившата началничка на кабинета на Кирил Петков и депутатът от ПП са на романтична ваканция по случай осмата годишнина от техния годеж.

Предложението за брак от Миро Лена получила още през далечната 2014 г., а не през лятото на тази година, когато демонстративно показа годежен пръстен в кулоарите на парламента.

Допреди това бижуто не красеше ръката на Бориславова. Но след скандала с клипа с парапета и след като името ѝ бе замесено в любовна афера с Кирил Петков, тя реши да разсее слуховете около себе си и да заяви публичво статута си на обвързана жена.

От години с Мирослав имали традиция да отбелязват датата специално, не просто с вечеря на свещи, а с пътешествия. Заради сложната политическа сигуация у нас обаче се отказали от дестинация в чужбина и предпочели няколко дни в Боровец.

От романтичните им кадри по време на кратката ваканция се вижда, че двамата са загърбили търканията, преодолели са кризата в отношенията си, която за малко да ги раздели, и отново се носят на крилете на любовта.

Явно Иванов, който дори след скандала около годеницата му едва не напусна редиците на ПП заради подигравките, че с Петков са „баджанаци“, е простил на любимата си.

Интересна подробност е, че Боровец е любима дестинация и на Кирил Петков и неговата жена Линда. Заедно с канадката и децата им те са запалени по зимните спортове и всяка година ходят да карат ски и сноуборд именно в Боровец.

Четете още

Избор на редактора