Ливърпул – Тотнъм 4:3. Луда реклама на Висшата лига!

Тотнъм беше на ръба да направи невероятен обрат от 0:3 след само 15 минути игра на „Анфийлд“. Гостите изравниха 3-3 в 93-ата минута, но допуснаха гол минута по-късно, за да загубат с 4:3.

Могат да се изпишат много неща за мача, който може да бъде определен като най-добрата реклама за Висшата лига и вълнуващия английски футбол.

Тотнъм, под ръководството на втори временен мениджър Райън Мейсън, имаше абсолютно ужасно начало на мача, допускайки три гола за 15 минути, преди да покаже какво може през второто полувреме.

Къртис Джоунс изведе „червените“ напред в третата минута, само три по-късно Луис Диас направи 2:0, а след гол от дузпа на Мохамед Салах в 15-ата минута част от феновете на гостите започнаха да напускат стадиона. Но така пропуснаха невероятен мач.

Хари Кейн намали резултата на 3:1 в 39-ата минута, а Хюн-Мин Сон върна надеждите за обрат в 73-ата минута. В 93-ата минута Ричарлисон, посрещнат с освирквания от публиката на „Анфийлд“ като бивш играч на Евертън, изравни 3:3 с фантастичен гол, но в следващата атака Жота успя да накаже Спърс.

С победата Ливърпул проби на пето място в таблицата с 56 точки, вече на две пред Тотнъм и на седем зад Манчестър Юнайтед, въпреки че „дяволите“ имат мач по-малко.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 433 (@433)

Четете още

Избор на редактора