Лили Иванова издава личния си дневник в книга

Книгата „Лили Иванова Моят личен дневник“ ще бъде пусната в продажба за първи път по време на бутиковия концерт на примата в петък в „Народния театър“, съобщи 24 часа, позовавайки се на мениджърът й Николай Недеков.

Върху 570-те страници на книгата има извадки от личния дневник, който певицата води от 15 години насам. Тя си е водила записки с нейни мисли за Бог, за България, за публиката. Освен текста в книгата има и много нейни лични снимки.

В книгата са събрани и знаковите ѝ интервюта от последното десетилетие. От тях читателят разбира малките тайни, които правят Лили Иванова голямата господарка на сцената, прозира изстраданата ѝ мъдрост и удивителната ѝ сила. Има много спомени, неразказвани досега случки, изповедни моменти, думи на обич и признателност към най-вярната ѝ любов – публиката.

В книгата са показани всички награди на Лили Иванова – двата “Златни Орфея”, десетките държавни и международни музикални отличия и дори връчените ѝ пагони на полковник от БА.

Книгата „Лили Иванова. Моят личен дневник“ надниква и в гардероба на примата, за да покаже нейното отношение към модата като част от вътрешния свят на твореца.

За първи път са публикувани архивни снимки на нейните родители, на сестра ѝ, на племенниците ѝ.

Четете още

Избор на редактора