Лили уволни шофьора си, искал по-голяма заплата

Лили Иванова е уволнила персоналния си шофьор, който кара луксозния й джип, разкриват под секрет хора от близкото й обкръжение.

Водачът получавал 2000 лева за общо взето малък километраж, но преценил, че това не му е достатъчно и поискал от примата да увеличи възнаграждението му. Лили обаче категорично отказала и скоро след това го уволнила, съобщава „България Днес“. Сега фаворитът на иконата на българската поп музика е нейният мениджър и личен асистент Николай Недеков. 36-годишният левент организира най-големите й изяви на живо.

От колеги, допуснати до мезонета на примата на тузарската столична улица „Оборище“, пък става ясно, че личният й асистент по Нова година е сменил и визията си. Младият приближен на Лили, който досега се движеше със сресана назад черна коса, си е пуснал бретон и се е изрусил. Те обаче не уточняват дали импресариото е взел това решение сам, или топпевицата също е имала пръст в промяната на прическата му и превръщането му в блондин.

Лили не прави и крачка извън дома си пеша и винаги е в компанията на личния си асистент. „Излизат обикновено в ранния следобед и се качват веднага на джипа“, описват ежедневието на примата нейни комшии. Те твърдят, че на първия етаж на кооперацията живеел бразилски дипломат, което също допринасяло за строгия режим на достъп до сградата. На четвъртия се ширел синът на предприемача Васил Василев – Слави Василев, който като наследник на богаташ също имал собствена охрана.

Съседите на певица №1 на България са изключително доволни, че заради Лили Иванова цените на 300-квадратните жилища ударили тавана. Наскоро неин комшия продал апартамента си за рекордните 600 000 евро.

Четете още

Избор на редактора