Линда издава готварска книга с любими семейни рецепти

Бившата премиерша Линда Макензи Петкова съвсем скоро ще излезе на пазара с книга. В творбата си тя ще дава здравословни рецепти за различни ястия, като паралелно с това ще разказва как се е сдобила с въпросната гозба и нейната история.

Линда е горда собственичка на сладкарница, в която се предлагат всякакви вкуснотии без захар, глутен, изкуствени подсладители и „Е“-та.

„Храната винаги ме е вдъхновявала. Това е, което най-много обичам да правя, това е, на което най-много държа в семейството – да се храним здравословно“, споделя Линда.

Повече от десет години фамилията се храни без глутен, а бившият премиер Кирил Петков, който няма проблем с непоносимости към храни и алергии, вече е свикнал с този начин на хранене.

„Торта бял гараш е най-сладкото нещо, което предлагаме, както и чийзкейк. Любима е на съпруга ми“, разказва предпочитанията си Линда.

Тя е категорична, че всяка пастичка или част от менюто в сладкарницата е свързана и с определени емоции и места, които са изпитани или почувствани от всички във фамилията. Точно за това ще разкаже и в книгата си, пише standartnews.com.

Четете още

Избор на редактора