Лудогорец рано-рано изхвърча от Шампионска лига

Лудогорец загуби от Олимпия (Любляна) с 1:2 във втория мач от втория кръг на квалификациите за Шампионската лига и напуска турнира.

Разградчани имаха невероятен шанс да пратят мача в продължения, но капитанът Кирил Десподов пропусна дузпа в 11-ата минута на добавеното време, съобщи БТА.

Така шампионите продължават да минават в европейските си мачове през истински драми, но този път тя беше с негативен знак за тях и привържениците им.

Олимпия се класира за третия кръг с общ резултат 3:2 и ще спори с турския първенец Галатасарай. Лудогорец слиза в турнира Лига Европа и там в третия кръг очаква загубилия от двойката Астана (Казахстан) – Динамо (Загреб, Хърватия).

След 1:1 в първата среща двата отбора и днес на стадион Стожице в словенската столица прекараха по-голямата част от времето при същия резултат. Домакините от Олимпия вкараха за 2:1 в 92-ата минута чрез вездесъщия си капитан Тими-Макс Елшник, а Десподов пропусна дузпа малко по-късно. Двамата вкараха и головете в първите 20 минути на срещата.

Четете още

Избор на редактора