Марго Роби за секс сцените във „Вавилон“: И това ще го покажем?

Филмът „Вавилон“ на режисьора Деймиън Шазел с Марго Роби в главната роля вече направи своята бляскава премиера в Лос Анджелис.

В центъра на сюжета е младата и амбициозна актриса Нели Ларой, която се бори да стане голяма в Холивуд от 20-те години на миналия век. И макар кариерата ѝ да е във възход, тя трябва да се опази от тъмната страна на славата – прекалено многото купони, алкохол, наркотици. И, разбира се, секс. Много секс.

Самата Марго Роби споделя в интервю за Variety, че когато е прочела сценария за филма, не повярвала, че подобно нещо може да бъде показано на екран.

Особено стряскаща е една особено мащабна сцена на парти с участието на слон в нея, танцьори и много актьори, която актрисата определя като „парти-оргия“.

В друго интервю за Vanity Fair, където говори за „Вавилон“, Роби обяснява, че за подобни голи и по-диви сцени тя се настройва, че героинята ѝ Нели е напълно различен човек, а цялото това смущение и срам, падат върху персонажа, а не върху самата нея.

Друг любопитен момент от „Вавилон“, за който разказа наскоро Роби, е целувката между нейната героиня и Брад Пит, която актрисата е инициирала сама.

Във филма Вавилон Пит играе утвърдената звезда Джак Конрад, докато Нели Ларой, тепърва търси своята слава.

Пред E!News тя разказва, че е говорила с режисьора Деймиън Шазел за нуждата от такъв момент, като по думите ѝ кадърът ще се превърне в „най-запомнящата се целувка в Холивуд“.

„Това не беше в сценария, но си помислих кога друг път ще имам възможност да целуна Брад Пит? И просто го направих“, споделя Роби. Голямото предизвикателство е било да убеди Шазел, че сцената е необходима за филма.

„Отидох при него и му казах, че Нели трябва да целуне Джак. Той първоначално се съгласи, но после ми каза, че просто се опитвам да целуна Брад Пит. Аз му отговорих, че такава възможност може повече никога да не ми се отдаде, така че ще се възползвам. И той отговори, че това наистина подхожда на героите ни“, обяснява австралийката.

Още след първия дубъл режисьорът бил убеден вече, че сцената ще влезе добре във филма, но въпреки това ги накарал да заснемат целувката отново, което, по думите на Роби, е било добре дошло за нея.

„Също така целунах и Катрин Уотърсън, но не знам дали тази сцена влезе във филма“, допълва още актрисата.

Брад Пит също коментира случая и разказа на колежката си за „откраднатата“ целувка с него. По думите му целувката между двамата далеч не е най-дивото нещо, което Роби прави във филма.

„Вавилон“ тръгва по кината на 23 декември. Премиерата му у нас ще е на 20 януари 2023 г.

Четете още

Избор на редактора