Марго Роби получи $12,5 млн. за ролята си в „Барби“

Марго Роби е получила 12,5 милиона долара за ролята на Барби. Същата сума е взел и Райън Гослинг, който играе нейния безкрайно верен спътник Кен, пише Variety.

Австралийската актриса е най-добре платената актриса през 2022 г. благодарение на този филм. Сумата, която получи, надхвърли предишния й най-висок хонорар от 10 милиона долара за блокбастъра от 2020 г. „ Хищни птици“ , в който играе Харли Куин.

Марго заяви през 2014 г., че винаги е имала силна работна етика и че винаги е спестявала. „Работих три работи едновременно. В аптеката, в офиса, в склада, занимавах се с кетъринг… Винаги съм гледала да спестявам“, каза тогава тя.

Изглежда, че е успяла. Според Celebrity Net Worth нетното състояние на любимата на Холивуд се оценява на 40 милиона долара. Тя натрупа богатството си от филми, сътрудничество с големи марки като Chanel и недвижими имоти.

Филмът за най-известната кукла в света спечели 155 милиона долара в американския бокс офис през изминалия уикенд. Медиите съобщават, че предпремиерата в четвъртък надмина предишния предпремиерен рекорд от 17,5 милиона долара, който се държеше от „Пазителите на галактиката 3“.

Четете още

Избор на редактора