Мария Бакалова снима екшън за студиото на Сталоун

Мария Бакалова, номинирана за награда „Оскар“ за участието си в „Борат 2“, ще се снима в екшън комедията „Моят шедьовър“ („My Masterpiece“) на продуцентската компания на Силвестър Сталоун и Брейдън Афтъргуд – „Балбоа продакшънс“, съобщи електронното издание на „Варайъти“.

Касандра Бруксбанк ще направи режисьорски дебют в игралното кино с продукцията по сценарий на Джейсън Хелърман. „Моят шедьовър“ ще бъде предложен на купувачи в Кан, където в рамките на кинофестивала тече и филмов пазар.

Той се провежда във Фестивалния и конгресен дворец, но няма връзка с официалната програма на форума. Според официалната анотация „Моят шедьовър“ разказва за жена наемен убиец, която е решена да разруши несправедлива система в своята индустрия, но се оказва затворена на втория етаж на офис сграда, след като е успяла да отмъсти на корпоративен ръководител.

Това означава, че тя трябва да си проправи път през колеги убийци и през миналото си, за да гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Ако мисията ѝ мине добре, това може да бъде нейният шедьовър.

Очаква се снимките да започнат през есента на 2023 г. в Канада. След като участва в продължението на „Борат“, Мария Бакалова имаше главни роли в комедията „Убийствена игра“ („Bodies Bodies Bodies”) и драмата за съзряването „Fairyland“.

Тя също така озвучава кучето Космо в хитовия в момента „Пазители на галактиката, vol. 3“.

Четете още

Избор на редактора