Мария Бакалова ще участва в трилъра „Електра“

Номинираната за „Оскар“ Мария Бакалова ще участва заедно с Дарил Уейн, Джак Фартинг и Абигейл Кауен в недотам известния драматичен трилър „Електра“, чиято продукция започна в Италия.

Хала Матар дебютира като режисьор в проекта, който ще проследи журналист, който пътува до Рим, за да интервюира известен музикант на име Майло, но пътуването му завършва с измама, предателство и убийство, разяснява „24 часа“.

Бакалова ще играе Франческа, изпълнител и приятелка на Майло, който ще бъде изигран от Джак Фартинг. Българската актриса наскоро се снима в комедийния трилър “Убийствена игра” и резервира поддържаща роля в следващия филм „Пазители на галактиката“.

„Развълнуван съм, че правя първия си пълнометражен филм в една от най-красивите страни в света с този невероятно талантлив екип от хора“, коментира режисьора Матар. Тя е режисирала късометражни филми и музикални видеоклипове за „Шанел“, „Вивиан Уестууд“ и „Кензо“, с участието на Кристен Стюарт, Клои Севини, Джони Ноксвил и Суки Уотърхаус и др., съобщи медията Deadline.

Четете още

Избор на редактора