Меси: Боже, знаех че ще ми дадеш купата

Боже, знаех че ще ми дадеш купата, написа във вълнуващ пост в Инстаграм световният шампион с Аржентина Лионел Меси точно месец след триумфа в Катар.

Идолът на милиони аржентинци написа:

Един от най-красивите месеци на света и още не мога да повярвам. Каква красива лудост преживяхме през цялото това време, докато в крайна сметка вдигнахме Купата, която всички искахме толкова много.

Очевидно това, че съм шампион, прави всичко по-красиво, но какъв красив месец имах, колко красиви спомени имам и ми липсват. Липсват ми моите съотборници, ден за ден с тях, разговорите, тренировките, глупостите, които направихме…

Колко хубаво беше да видя как семейството ми се радва на незабравимо преживяване всеки ден за всички и колко красиво беше да отидете на мачовете и да видите лудостта на хората на стадиона и в Аржентина.

Благодаря на Бога толкова много. Както казах, знаех, че ще ми я дадеш. Това, което не можех да си представя, беше след като го постигнах и не сгреших, защото никога не бих могъл да си представя лудостта на хората на празненствата.

Е, вече месец откакто сме… СВЕТОВНИ ШАМПИОНИ!!!

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Leo Messi (@leomessi)

Четете още

Избор на редактора