Младежкото ДПС на среща с Доган в Росенец

Младежкото ДПС дойде на среща с Ахмед Доган в „Росенец“. Пълен автобус с членове на младежката организация пристигна в резиденцията на почетния председател. Преди това младежите от ДПС проведоха заседание в Бургас.

Малко по-рано приключи срещата на областните председатели на младежката организация на ДПС от цялата страна и централния оперативен съвет. След нея стана ясно, че за младежите Ахмед Доган е единственият лидер на Движението за права и свободи.

„Разговаряхме за целостта на партията под лидерството, разбира се, на единствения лидер на ДПС почетния председател д-р Ахмед Доган. В младежката организация никога не е имало две теми. За нас лидерът на партията е д-р Ахмед Доган, никога не е имало съмнения каква позиция да заемаме, защото такава тема не съществува в младежката организация“, заяви съпредседателят на младежкото ДПС Ибраим Зайденов, цитиран от бТВ.

Попитан за напрежението в партията съпредседателят на младежкото ДПС отговори: „Д-р Ахмед Доган каза как ще се решат проблемите в партията с неговото обръщение, той посочи стъпките“.

Заедно с Ибраим Зайданов беше и съпредседателят на ДПС Джевдет Чакъров./Офнюз

Четете още

Избор на редактора