„Младият папа“ вече има 7 деца от 4 жени

Джъд Лоу, който се превъплъти в образа на Лени Белардо в култовия сериал на HBO „Младият папа“, очевидно умира да бъде баща. 50-годишният актьор може да се похвали със 7 деца от 4 различни жени.

Новината за последното бебе бе разпространена наскоро от западните медии. То е плод на любовта му с психоложката Филипа Коен, която е на 35 години и с която имат още едно дете, което е на две години.

Джъд и Филипа сключиха брак през 2019, а през септември 2020 се роди първото им дете. След сватбата му с Филипа през 2019 г. актьорът заяви: „Децата ми пораснаха и аз отново съм готов за бебе в живота си. Те носят толкова щастие и човек винаги се чувства млад покрай тях. Обожавам Филипа и искам от любовта ни да се роди дете.“

Останалите му пет деца са от три различни жени. От брака със Сейди Фрост той има три деца, които в момента са на 26, 22 и 20 години. Двамата се разведоха през далечната 2003.

След това Джъд Лоу стана баща на дъщеря – София, която е на 13 години, от модела Саманта Бърк. А от певицата Катрин Хардинг има седемгодишна дъщеря Ада.

Четете още

Избор на редактора