Морфов каза виц за напъдения от „Хъшове“ ексдепутат

Главният режисьор на Народния театър „Иван Вазов“ Александър Морфов и актьорът, бивш депутат от ГЕРБ, продължиха коментарите по повод отпадането на Евгени Будинов от трупата за спектакъла „Хъшове“.

Темата стана популярна покрай постове във фейсбук, коментиращи част от видео. В него в разговор с актьори от „Хъшове“ Морфов казва, че не иска Будинов в пиесата си, защото е „гербаджийски боклук“.

Потърсен за коментар от Би Ти Ви, Морфов им изпратил виц: „Журналисти попитали Евгени Будинов защо решихте да се кандидатирате за депутат? Не виждате ли какво става?! Управляващите са затънали в корупция, безделие и лукс! И вие искате да промените всичко това? Искам да участвам във всичко, отвърнал Будинов!

„Стар виц. Гецка, Гецка, мекере беше, мекере си остана!“, завършва писменият си отговор до телевизията Морфов. Според него Будинов няма морал за ролята в „Хъшове“ и това е причината да не участва в спектакъла.

Будинов, който от 15 години е в ролята на Мравката в пиесата, пък коментира, че за него Александър Морфов в последните години се е превърнал от младия Люк Скайуокър в Дарт Вейдър на българския театър.

Четете още

Избор на редактора