Мъж напада деца в столичния „Младост“, задържаха го

Мъж напада деца в столичния квартал „Младост”. На запис, направен с мобилен телефон, се вижда как той гони момчета с пръчка. Две от тях са пострадали, твърдят техните родители. Предполага се, че мъжът се е разгневил заради шума, който децата вдигали, докато играели пред блока. От МВР съобщиха, че той е задържан.

„Децата са си играели в групичка – между 10 и 15. Въпросният господин е излязъл и с метален прът – дръжка от моп, и е тръгнал да ги бие. Моят син е бил с електрическа тротинетка, първият удар е бил в нея, следващият – в ръката му. Детето ми е физически и психически пострадало”, разказа родител.

„Детето ми се обади, плачейки, че някакъв господин ги е нападнал. Дойдох на място и се обадихме на 112. Синът ми е получил удар в бъбреците. Има синина 10 см”, каза родител на другото пострадало момче.

Голяма част от децата успяват да избягат, скачайки от високо, за да се спасят. Жена, която се свърза с екипа на NOVA, за да даде гласност на случая обясни, че нападателят е имал проблеми със съседите си.

Четете още

Избор на редактора