Намаления до -50% на Black Weekend в Технополис

Най-доброто време за пазаруване ще бъде този уикенд в Технополис! От 17.11 до 20.11.2023 г. веригата хипермаркети ще предложи на своите клиенти над 3000 Black Weekend оферти с отстъпки до -50% и възможност за 20 безлихвени вноски при покупка на продукти над 300 лв.

Тези изгодни предложения ще важат за всички 34 хипермаркета на веригата в страната, както и онлайн на technopolis.bg. И по време на Black Weekend Технополис ще предостави различни опции за получаване на стоката – в магазина или чрез доставка на адрес. Клиентите, които посетят магазина, ще имат възможността да разгледат и тестват продуктите, както и да се възползват от просторен паркинг, професионална консултация и транспорт. За повече удобство онлайн купувачите ще могат да заявят получаване на стоката в избран от тях хипермаркет или да изберат безплатна доставка на адрес за поръчки над 30 лв.

Подготовката за празниците може да започне още този уикенд в Технополис. Разнообразието на продукти от всички категории на страхотни цени ще отговори на високите очаквания на потребителите. Едно от топ предложенията ще е големият 65-инчов телевизор Sony KD-65X75WL със завладяваща 4K Ultra HD картина и Android TV на атрактивната цена 1499 лв. По време на Black Weekend в Технополис компактният многофункционален 15-инчов лаптоп Asus 15 X515EA-BQ511W ще е на супер цена 849 лв. Без значение дали за работа или за игра, този лаптоп ще осигури мощна производителност и омагьосваща графика. За търсачите на оферти веригата ще предложи и неустоимия смартфон Motorola Edge 30 Neo Black Onyx за 449,99 лв. Той разполага с мощен чипсет SnapdragonTM695 5G и OLED дисплей с над милиард цветови нюанса в комбинация с многоизмерен Dolby Atmos звук. Практичният избор за дома може да бъде пералня Haier HW70-B12636 N-S на изключителната цена 629,99 лв. Машината изчислява оптималните настройки според теглото на всяко зареждане, като гарантира отлични резултати и минимален разход на енергия благодарение на мотора Direct Motion, който е с 12 години гаранция. В навечерието на коледните празници подходящ помощник в домакинството е уредът за здравословно готвене Beko FRL2242 на специалната цена 89,99 лв. С него се приготвят вкусни ястия и се спестяват време и усилия.

За да бъдат сред първите, които ще видят офертите по време на Black Weekend, клиентите могат да се абонират на уебсайта на Технополис или да последват Viber канала на компанията. Чрез този абонамент ще получат известие, когато промоцията стартира, и ще имат възможността да се възползват от най-горещите предложения в началото на промоцията.

Четете още

Избор на редактора