“Ние, идваме“ на Бабикян и Хаджигенов става партия

Бившите депутати Арман Бабикян и Николай Хаджигенов от ИБГНИ правят движението „Ние идваме!“ партия. Новият политически проект се създава, заради разочарованието от „създаването на „правителствена коалиция с ГЕРБ, под закрилата на ДПС”.

Днес нямаме какво да обясняваме, но хората знаят за какво протестираха. То по нищо не прилича на днешния ден. Вина за това положение имат и фашизоидни плашила, които осребриха политиката на Путин. По време на Тройната коалиция тази роля играеше Атака. Отново получихме плашила за наивници и демократите забързано намериха „спасение“ в скута на мафията от вчерашния ден. Точно през корупцията интересите на Путин пробиха снагата на държавата ни, пишат Бабикян и Хаджигенов.

Вина за това положение има и президента Радев, който вместо да върши работата си по закон, се превърна в люпилня на политически проекти, от които сам се отказваше. Защото от солидарна страна с една нападната и обезобразена държава, промени курса на България към хладен наблюдател на човешкото нещастие. Защото неговият кабинет не заведе дело срещу Газпром, когато спряха незаконно енергията за нас. Защото няма право да обявява за войнолюбци хора, които искат да запазят страната си от държава, която ни обяви за враг. Защото встрани от европейската политика, се опитва да ограничи износа на оръжие за Украйна и да защити България от хибридните атаки на Кремъл, пишат от „Ние, идваме“.

Четете още

Избор на редактора