Нова рекламна кампания за Обзор, Равда и Свети Влас

Гражданско сдружение „Напред Несебър“ представи новите рекламни клипове за Обзор, Равда и Свети Влас. Атрактивните видеа вече се разпространяват в социалните медии, имат стотици споделяния и хиляди гледания.

През месец май неправителствената организация стартира националната кампания „Стани посланик на Несебър“, която започна с промотиране на Несебър и Слънчев бряг. Само за дни клиповете станаха изключително популярни и се споделят от българи и чужденци в различни информационни канали, съобщава Флагман.

Всички кратки филмчета за регион Несебър са публикувани във Фейсбук страницата на сдружението. Всеки, който ги сподели ще стане част от инициативата за популяризиране на българския туризъм и ще има възможност да участва за десетки летни награди. Доброволците, които ги разпространяват имат възможност сами да напишат  послание на език, който смятат за подходящ и така да привлекат вниманието към българското Черноморие.

„Инвестирахме в тази кампания, защото не може само да стоим и да чакаме някой друг да рекламира региона ни. Към момента нито една институция не е показала рекламен клип за туристическите дестинации в нашата община. В същото време опашките от български автомобили в посока Гърция са километрични, а ние имаме какво да покажем на нашите туристи“, споделя председателят на „Напред Несебър“ Иван Дашев.

Четете още

Избор на редактора