Пак издънка. Отнеха книжката на Явор Бахаров

Пътни полицаи са отнели книжката на Явор Бахаров и са свалили номерата на автомобила му, след като актьорът е отказал тест за наркотици, съобщи Нова.

Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна проверка този следобед. Полицаите го разпознали и поискали да му направят тест за дрога. Той обаче отказал, защото по закон има право на това веднъж.

Къдрокосият брат на Захари Бахаров се пошегувал с униформените, че всички знаят какво ще покаже дръгчека. След това актьорът си извикал такси и продължил към София, като се извинил, че има представление.

Колата му е останала на паркинг до село Шереметя. Предстои репатрирането й до безопасен паркинг.

В средата на март прокуратурата сне обвинението от Явор Бахаров за притежаване на наркотици. Той бе арестуван на 5 декември 2022 г. заради притежание на наркотици от софийските власти. Разследването обаче бе прекратено, защото количеството марихуана, намерена във вещите на актьора, бе едва 0,3 грама, и то смесена с тютюн.

Освен това при задържането си е съдействал на полицията – когато униформените го попитали дали носи забранени субстанции, Бахаров сам я предал. Така случаят попадна в графа „маловажност“, обвиненията бяха свалени и досъдебното производство – прекратено.

През 2020 г. Явор Бахаров получи една година условна присъда с четири години изпитателен срок, след като бе хванат зад волана с 1,43 промила алкохол в кръвта, както и под въздействието на марихуана и кокаин.

Четете още

Избор на редактора