Пиарът на Народния Кръстева се завърна при ДПС

Бившият пиар на Народния театър „Иван Вазов“ Велислава Кръстева се е завърнала на старото си работно място и отново ще ръководи връзките с обществеността на ДПС, показва проверка на „Дневник“ в регистъра на нещатните сътрудници в Народното събрание.

Тя е назначена като сътрудник на парламентарната група и към момента на проверката е единственият такъв, въпреки че по правилник всяка група има право на 10 сътрудници.

Кариерата на Кръстева като пиар на движението и на почетния му председател Ахмед Доган предизвика скандал в Народния театър, довел до напускането ѝ и до уволнението на режисьора Александър Морфов.

След като напусна, Кръстева заяви, че няма намерение да се отказва от кариера в публичната комуникация и въпреки случилото се ще продължи да се занимава с връзки с обществеността.

Трусовете в Народния театър започнаха миналата година, когато Александър Морфов надраска вратата на кабинета й в театъра с надписи „ДПС“ и „Изчезвай“.

В нейна защита се включи председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който заяви, че Велислава Кръстева не нарушава никакви закони и не намира причина за реакцията срещу нея.

Четете още

Избор на редактора