Пияна жена спря влака Варна-София. Искала си водката

Жена на около 20 години спря през нощта във вторник срещу сряда за половин час влака от Варна за София.

Превозното средство трябвало да изчака около 30 минути на гарата в Червен бряг, докато някой успее да озапти развилнялата се дама, във видимо нетрезво състояние, пише Марица.

Невижданият цирк се разиграл около 3.50 часа сутринта.

Пияната жена се качила на около 8 метра височина на електрически стълб на гарата в Червен бряг, разкрива свидетел от мястото, който е пътувал от Мездра същата нощ.

Докато бъде свалена, е поискано разрешение за спиране на електричеството в района на гарата. Подобно разрешение се издава от диспечерите на БДЖ в София. То било взето, за да не бъде „изпържена“ от високото напрежение недоволната.

На гарите вече няма полицейска охрана, не е имало кой да свали лудналата жена. Наложило се пътник от влака да се заеме с тази задача.

„Хвани се малко по-надолу да те жулне тока…“, крещи свидетел на сеира.

Жената е слязла доброволно. На видео, споделено във Фейсбук, се чува, как обезумялата се дере с пълно гърло: „Ще сляза, ако ми върнеш водката-а-а-а, искам си я“.

Стотици пътници, сред които и над 100 деца от Мездра, са станали свидетели на грозната гледка. Хората на гарата в Червен бряг казват, че това лято жената се качва за трети път на стълб.

Четете още

Избор на редактора