Пълна лудница: шампионът отрича да е шофирал пиян и дрогиран

Всичко се обърка около световния шампион Карлос Насар, описан вчера че е карал пиян, дрогиран и без книжка.

Пред NOVA той заяви: „Не съм карал без книжка и под въздействието на наркотици.“

В публикациите в сериозната българска преса бе съобщено, че шампионът в категория 81 кг Карлос Насар е бил задържан в нощта на 27 юли да шофира без книжка и с положителен полеви тест за наркотици.

Според публикациите щангистът е бил спрян принудително от екип на „Пътна полиция“ на пътя Каменар – Поморие. Твърди се, че в колата му е намерено и топче марихуана, че е отказал е да даде кръв и урина за тест, а по случая е образувано бързо производство в Районния съд в Поморие.

Пред NOVA Карлос Насар отрече всички тези твърдения. Заяви категорично, че рядко консумира алкохол, а наркотици – никога. „Моят начин на живот е на спортист, на професионалист”, каза Насар.

Той твърди, че в нощта на 27 юли е бил на почивка в курорта “Свети Влас”. “Не съм ходил никога в Поморие. На 22 се прибирах от “Свети Влас”. Бях там на квартира. Имам документ, че на 22 юли ми е изтекъл срокът и съм напуснал квартирата”, разказа Насар.

Шампионът обясни, че все още няма книжка, в момента карал шофьорски курсове.

“Не съм способен да направя такова нещо и ми е страшно некомфортно дори да коментирам тази тема. Срам ме е дори да си помисля, че бих направил такова нещо”, каза още щангистът.

По думите му полицията в Бургас не го е търсила.

От МВР потвърждават, че има такъв случай с проверка на пътя, но не потвърждават, че шофьорът е именно Насар.

Четете още

Избор на редактора