Среща на ЦИК и служебни министри при Радев за изборите

Президентът Румен Радев събира на работна среща представители на институциите, отговорни за подготовката и провеждането на предсрочните парламентарни избори. Събитието ще бъде на „Дондуков“ 2 от 10 часа, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В работната среща ще участват председателят на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова и членове на четвъртия служебен кабинет на Радев, сред които – заместник министър-председателят по обществения ред и сигурност и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, заместник министър-председателят по икономическите политики и министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев, министърът на външните работи Николай Милков, както и представители на Министерството на електронното управление, Главна дирекция „ГРАО“ в Министерството на регионалното развитие и благоустройството и на „Информационно обслужване“ АД.

От ЦИК вече увериха, че имат достатъчен ресурс за гласуване, а силовите органи определят купения вот като свой враг номер едно.

Четете още

Избор на редактора