Рапърът Дрейк загуби $1 млн. заради Аржентина, но пък падна проклятието

Рапърът Дрейк загуби над 1 милион долара, които заложи за успех на Аржентина на световното.

Причината е, че той игра за успех в редовното време, а той дойде след продължения и дузпи. Звездата на рапа сложи 1 000 335,10 долара при коефициент 2,75, което щеше да му донесе 2 750 921,51 печалба.

Все пак Дрейк е доволен, че падна проклятието му, което го преследваше със залозите и провала на звезди от общи снимки с рапъра.

То започна още през 2013, когато рапърът сложи 6000 долара на „Кентъки“ да спечели титлата в колежанския баскетбол. И фаворитът падна от „Уисконсин“.

След това дойдоха неуспеха на „Маями Хийт“ в НБА, загубата на Серина Уилямс на US Open, поражението на Конър Макгрегър в UFC от Хабиб Нурмагомедов, на „Алабама“ срещу „Клемсън“, на Антъни Джошуа от Анди Руис-младши и издънката на Шарл Льоклер във Формула 1, когато рапърът заложи 230 000 долара, че той ще спечели Гран при на Испания.

После дойде време и на футбола. „Борусия“ (Дортмунд) падна от „Байерн“ през 2019, след като англичанинът Джейдън Санчо позира на снимка с канадеца, Серхио Агуеро пропусна дузпа срещу „Тотнъм“ и „Манчестър Сити“ загуби на 1/4-финалите на Шампионската лига през 2019, „Пари Сен Жермен“ бе попилян с 1:5 от „Лил“ същата година, а „Арсенал“ на Обамеянг загуби срещу „Евертън“, след като нападателят посети един от концертите на звездата.

Последният епизод на „проклятието Дрейк“ застигна „Барселона“, която игра с неговото лого на Ел Класико и загуби от „Реал“ (Мадрид).

Най-накрая Аржентина победи, въпреки загубата на 1 млн. на Дрейк.

Четете още

Избор на редактора