Гунчева разкри как „Възраждане“ са организирали „протестиращи“

„Високоточковата“ бивша депутатка от „Възраждане“ Елена Гунчева пусна нова порция отрова по ръководството на доскорошната си партия.

Този път освободената от възрожденските окови волна парламентарна птица публикува на страницата си във Фейсбук част от партиен чат в руския Телеграм канал. Страницата е наречена революционно – „БРЦК“, и в нея има 18 участников. От разговорите в чата се вижда ясно как лидери на проруската партия се нахъсват един друг за събиране на „огромно множество народ“ за протестите пред парламента. Най-активен е някой си „Коце Възраждане“, който обещава, че ще вземат пари назаем, но ще платят за необходимото количество провинциален ентусиазъм. Проблемите с партийната каса обаче не са от вчера, а от случая с уж безплатния учебник по Родинознание, написан от вожда Костадинов.

„…и пак не се събира огромно количество народ. Защото огромно количество народ се събира, КОГАТО ТИ ВЯРВАТ!“, обобщава бившата възрожденка, която плашеше с „високоточкова“ руска ракета по българския Министерски съвет, ако дадем оръжие на Украйна.

Четете още

Избор на редактора