Роналдо и Джорджина се глезят на яхта в Сардиния

Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес са на семейна почивка в Сардиния. Двамата са наели луксозна яхта, на която събират слънчеви лъчи с децата.

Приятелката на известния футболист се похвали с тяхното бягство, споделяйки няколко снимки в Instagram. С тях тя показва колко са се забавлявали, припичайки се под жаркото слънце и плувайки в океана.

38-годишният Роналдо е с къси шарени шорти на Dolce&Gabbana. Ала 29-годишната му половинка привлече погледите на папараците, показвайки тялото си, облечена с изрязан бански.

Португалецът и неговата фамилия се ширят в 5 луксозни каюти и шест бани. Яхтата, на която си почиват, разполага още с голям салон, трапезария, огромна ултрамодерна кухня и две зони за релакс. Самата тя бива оценявана на 30 милиона евро.

Без да се притеснява от извивките си след раждането, Родригес е избрала да сложи бански от две части. Горната е с триъгълници с връзки, а долната – прашки. Именно това накара папараци да обезпокоят двойката, докато се забавлява с децата си на яхтата.

„Любов“, написа Джорджина в социалната мрежа. На кадрите тя и Кристиано позират до четири от петте деца – 12-годишния Кристиано-младши, 5-годишните близнаци Ева и Матео и тяхната сестра Алана Мартина, която е на същите години. Липсва само бебето – Бела Есмералда, която е на 13 месеца и вероятно е била поверена на бавачка.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Четете още

Избор на редактора