Рубльов на Гришо: Почти се влюбих в теб!

Григор Димитров изгради приятелски взаимоотношения с голяма част от топ тенисистите, мнозина от които често се изказват ласкаво за родния ни представител.
Сред тях е и световният №6 Андрей Рубльов, с когото вчера българинът проведе съвместна тренировка преди старта на Мастърса в Монте Карло. Съдейки по видео, публикувано в социалните мрежи на надпреварата, двамата са прекарали приятно времето си на корта.
Какво точно е предизвикало това настроение у тях, предстои скоро да разберем. „Имаме съобщение за всички фенове“, започна хасковлията. „Днес с Андрюша се забавлявахме много. Ще им кажеш ли какво правихме?“, продължи Гришо, обръщайки се към Рубльов.
„Почти се влюбих в теб“, отвърна с неприкрита доза хумор руснакът. „Поиграхме малко тенис, ще видите скоро“, допълни московчанинът, след което нашето момче отново се включи: „Беше малко старомоден тенис. Сега сме на снимачната площадка. Следете ни и съвсем скоро ще ви покажем това, което правихме. Благодарим на всички“.
От няколко седмици насам най-добрият ни тенисист се готви усилено за началото на сезона си на червено в Княжеството, където през 2022 загуби на крачка от сблъсъка за трофея.
През настоящия сезон нашият сънародник предстои да открие участието си на сингъл срещу 20-годишния Бен Шелтън, а днес хасковлията ще изиграе своя първи двубой на клей за сезона, като заедно с Хуберт Хуркач ще обединят сили срещу братята Стефанос и Петрос Циципас.

Четете още

Избор на редактора