Само веднъж жена отказала на Борисов

Само веднъж жена е отказвала на Борисов. Това призна лидерът на ГЕРБ на предизборна среща със сипматизанти в Смолян вчера.

„Нека поканим д-р Дариткова първо. Това е единственият човек, който съм канил за министър и ми е отказал. Искаше да си дойде в Смолян и да си работи. Дълъг е списъкът с правене на министри. Само заради това заслужаваш уважение. Крайно време е ГЕРБ да го управляват жени“.

Той разказа как по пътя за Смолян си е спомнил за работата, която е била свършена в региона по времето на неговото управление.

„Спомням си още от 2010 г. Почнахме от Пловдив – Асеновград – Пампорово – Смолян – нов път. 78 млн. бях ги оставил за третата лента. Заминаха. Смолян – Девин, Смолян – Доспат, Девин – Кричим – помните какви бяха ями, какво чудо. Покрай Кормисош пробихме за Баните, трябваше да е готов вече, за да не обикалят хората 70-80 км. за Доспат и Кръстова гора нагоре. Сигурно трябва да минем нататък към Златоград, Ксантия. Рудозем – Ксантия е готово и направено, но неработещо. Даже компютри им сложихме, езеро им направих, за да може водоснабдяването да не им се наруши, а да има вода за границата“, обясни Борисов и добави, че последното ПМС за Смолян е било 25 млн, а за последните 4 години – 135 милиона за региона.

Той изреди и направеното в Доспат – зали и детски градини, а в Девин била докарана минерална вода.

„Айде моите опоненти ей така да застанат и да ги изпитате „Какво направи бе, сине майчин?“, призова Борисов. Той се похвали, че за всичко, направено в Смолянско, той лично е идвал по няколко пъти и го е проверявал – пътища, училища, детски градини, читалища, спортни зали, както и че ГЕРБ са вложили половин милиард лева в региона.

Четете още

Избор на редактора