Световният шампион по бокс Усик: Не съм Ванга

Тази събота в Джеда (Саудитска Арабия) Александр Усик и Антъни Джошуа ще кръстосат ръкавици. Гладиаторите на боксовия ринг излизат в мач реванш, в който украинецът ще защитава 3 от шампионските си пояси. Никой не се ангажира с прогнози. Само Ванга би могла да знае. Името на пророчицата ни изненадващо излезе от устата на Усик.

Запитан за прогноза как ще се развие срещата, той отговори:

„Донякъде знам какво ще направи Джошуа, но не мога да разкрия преди двубоя. Направих много, свършихме много работа, така че е време да се бием в събота. Кой ще победи ли? По дяволите, аз не съм Ванга! Знаете ли коя е тя? Потърсете го в Google“, заяви Усик в интервю за канала BeanymanNews.

Коравият украинец не пропусна да се похвали, че получава огромна подкрепа от сънародниците си, включително и от войници на фронта във войната срещу Русия.

„Получавам новини от вкъщи всеки ден. И имам добри новини. Някои от моите приятели, военни, се върнаха живи и здрави от изпълнението на наистина сложна и опасна задача. Също така е хубаво, че чуваме по-малко експлозии и виждаме намаляване на вражеската активност. Народът на Украйна е този, който се бори упорито да защити нашата независимост, свобода и култура. Получавам гласови и видео съобщения с надъхващи думи. Те се молят за мен и искат да победя. Не съм мотивиран от парите. Целта ми е да живея живот, полезен за света, в който живея. Това би искал Иисус“, допълни украинецът.

Четете още

Избор на редактора