Сега или сбогом

Владеят ни лесно, защото лесно ни делят.

Делят ни на послушни, зависими, изплашени или отчаяни. На използвани, закупени, захвърлени или непотребни им. На търпеливи, обръгнали, безразлични или объркани. Кълцат ни като салата, късат ни още докато сме свежи или сме като увехнали от напразни надежди.

Снощи стоях на площада, сред хилядите други – бесни като мен и различни в отчаянието си хора. Гледах тези разнолики, но еднодумащи на трибуната политици и си мислех, че има само един начин да спрем разрухата на българското настояще.

Необходимо е да се направи широко обединение, което да се изправи срещу мафиотската фамилия, която превръща страната ни в проядено от престъпност гето – кална територия, нарочно държана на ръба на Европа.

Не знам какво ще правите, политически човечета от ПП и ДБ. Не знам какви храчки ще преглъщате, какви нови думи ще учите, но сега сте длъжни да се изправите срещу злото ЗАЕДНО. Има нужда от голямо, мащабно обединение, което да привлече към себе си и каквото има като малки реформаторски формации извън парламента, както и активни граждански, неполитически сдружения.

Имаме нужда от победител на следващите избори. И единственият начин да го направите е един.

ЗАЕДНО. Сега или сбогом.

От Фейсбук профила на автора.

Четете още

Избор на редактора