Спасяването на редник Райън: актьорът Том Сайзмор в болница

Том Сайзмор, американският актьор, известен с ролите си в “ Спасяването на редник Райън“ и „Падането на черния ястреб“, е бил приет в болница в Лос Анджелис, след като е получил мозъчна аневризма рано сутринта в събота и е в критично състояние, каза неговият мениджър.

„Той е в болница. Семейството му е наясно със ситуацията и се надява на най-доброто. Твърде рано е да се знае за възстановителна ситуация, тъй като той е в критично състояние под наблюдение“, каза мениджърът на актьора Чарлз Лаго пред Fox News.

61-годишният Сайзмор, чиято филмова и телевизионна кариера продължава десетилетия, е най-известен с ролите си на закаления в битки сержант до Том Ханкс в „Спасяването на редник Райън“ от 1998 г. и като командир на батальон на армейските рейнджъри в „ Падането на черния ястреб“ от 2001 г. Той беше номиниран за награда Златен глобус през 2000 г. за най-добро изпълнение на актьор в мини-сериал или филм, направен за телевизия за ролята си в „Защита на свидетели „.

Сайзмор се бори с пристрастяването към наркотици почти толкова дълго, колкото и кариерата му, и имаше няколко сблъсъка с органите на реда. Документална поредица от 2007 г. Shooting Sizemore описва усилията му да възвърне живота и кариерата си, след като беше осъден за нападение над бившата си приятелка и влезе в рехабилитационен център. Актьорът също беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние и притежание на наркотици няколко пъти през последните години.

Четете още

Избор на редактора