Спилбърг представи „Семейство Фейбълман“, филм за живота си

Стивън Спилбърг представи новия си филм в Лос Анджелис, предаде Ройтерс.

Режисьорът и актьорският състав на продукцията с автобиографични мотиви „Семейство Фейбълман“ („The Fabelmans“) събраха овации на червения килим в Лос Анджелис.

Филмът проследява живота на измисления персонаж Сами Фейбълман, базиран на живота на самия Спилбърг. Сами обича филмите и открива мрачна семейна тайна, която променя визията му за света.

Тони Къшнър е съсценарист и продуцент на „Семейство Фейбълман“. Сред актьорите във филма са Мишел Уилямс, Пол Дано, Сет Роджън, Гейбриъл Лабел.

„Стивън винаги беше тук и казваше: Не, майка ми не би постъпила по този начин. И ние се съобразяваме, защото това е Стивън“, каза Къшнър пред Ройтерс. „Не бих го подтикнал да прави нещо, което не е достоверно за неговото семейство“.

Оукс Фегли, който играе ролята на гимназиалния побойник Чад Томас, също каза, че филмът е много важен за Спилбърг, защото историята е базирана на живота на семейството му и разкрива детайли от личността му.

„Семейство Фейбълман“ ще дебютира в кината в САЩ на 11 ноември. Световната премиера на филма беше през септември на кинофестивала в Торонто.

Четете още

Избор на редактора