Съдят учителка за секс с ученик. Тя се прави на луда

31-годишната учителка Моника Омс е била изправена пред съда, след като училищните власти получили две анонимни писма за извършено от нея сексуално престъпление, съобщи 7News.

Авторът на съобщенията твърдял, че жената е имала връзка с ученик през август 2022. Разследването разкри, че учителката се е сближила с тийнейджъра, който по това време е бил на 16 или 17 години, намирайки се в „състояние на емоционална уязвимост“.

Двамата са си кореспондирали в социалните медии, а по-късно са започнали да се срещат лично. Омс изпратила на момчето свои нецензурни снимки и му казала, че го обича, на което той отвърнал с взаимност.

Установено е, че жената е правила секс с тийнейджъра няколко пъти на задната седалка на колата си. Момчето се измъквало от дома си за тези срещи.

Майката на момчето заяви, че връзката с Омс го е променила. „Можехме да говорим открито за всички събития в живота му, но след този инцидент между нас имаше висока бариера“, каза тя.

На 8 март Омс е обвинена в четири случая на изнасилване на непълнолетно лице. Адвокатите на жената заявиха, че през последните месеци тя е била в психиатрична клиника, тъй като е направила опит за самоубийство.

Окончателната присъда на Моника Омс ще бъде произнесена до края на март.

Четете още

Избор на редактора