Сър Елтън Джон закри турнето си в САЩ пред 56 000 фенове

Сър Елтън Джон похвали феновете си в Лос Анджелис, че са му помогнали да направи „история тази вечер“, по време на последното му турне в Северна Америка.

Музикалната мегазвезда порази тълпите на стадион Доджър с шоу, включващо пиротехника, зрелищни визуализации и изненадваща гост-поява на Дуа Липа.

75-годишният певец участва на няколко места в САЩ и Канада като част от турнето си Farewell Yellow Brick Road.

През изминалата седмица той свири три вечери на стадиона в Лос Анджелис, като последното представяне беше в неделя.

Джон излезе на сцената, облечен в украсено със скъпоценни камъни сако с големи блестящи ревери и изпълни първите си песни за вечерта, Bennie and the Jets и Philadelphia Freedom.

Тази вечер е много специална вечер“, каза той пред тълпата на арената с 56 000 места. „Тази вечер създаваме история с първия по рода си глобален поток на живо. Толкова се радвам да те видя, стадион Доджър.“

През цялата вечер той зарадва феновете с поредица от хитове, включително Tiny Dancer , Rocketman , I’m Still Standing и Candle In The Wind, която той изпя на погребението на Даяна, принцесата на Уелс, през 1997 г.

След като концертите му в Лос Анджелис приключиха, Джон ще посети Австралия и Нова Зеландия, преди да започне турне в Европа.

Четете още

Избор на редактора