Тайната диета на Ерлинг Халанд – сърца и черен дроб на корем

Фантастичната голова фиеста на Ерлинг Халанд разпалва въображението на всички на Острова. Норвежецът играе като полудял и вече има 20 гола и три асистенции в 14 мача на „Манчестър Сити“, в това число три последователни хеттрика.

Новият хит е тайната диета на норвежеца, която лежала в основата на успехите му. Мениджърът на „Манчестър Сити“ Хосеп Гуардиола даже се пошегува след победата над „Саутхемптън“, за която Халанд пак се отчете с гол.

„Смятам да предложа на бащата на Ерлинг да готви за отбора. Ако това е секретът за головете на Халанд, аз ще помоля [президента] Халдун [ал Мубарак] да го доведе в лагера ни!“, цитира думите на Пеп Goal.

Нападателят на „Манчестър Сити“ обаче наистина се придържа към специална диета. Ерлинг Халанд приема минимум 6000 калории на ден. Обожава, и в храната му почти винаги присъстват необичайни за Острова животински лакомства – сърце и черен дроб.

Освен това нападателят предпочита само местна, норвежка, храна. Преди всеки мач той яде домашна лазаня, приготвена лично от баща му Алф.

Четете още

Избор на редактора