Тайсън Фюри полудя! Иска $500 млн. за бой с Усик

Алчността на Тайсън Фюри вече не знае граница и е на път да му изяде главата.

След втората победа на Александър Усик над Антъни Джошуа стана ясно, че сега украинецът трябва да се срещне с Тайсън Фюри. Усик владее всички титли в супертежката категория, без пояса на WBC, който принадлежи на Циганския крал. Бой за званието абсолютен шампион отсега привлича невероятен интерес. Украинецът няма против – той отдавна иска мач с Фюри. Знае, че става дума за огромни пари и слава.

Арабските шейхове вече намекнаха, че са готови да платят $150 млн. за Тайсън и още $70-80 млн. за Усик. Апетитът на Циганския крал обаче расте ден след ден.

„Най-великият в света трябва да се бие за най-големите пари на света. Ако искате да ме видите на ринга срещу този неизвестен чужденец (Усик), ми платете половин милиард долара. Ако вместо това момче срещу мене се изправи Джошуа, щях да го пребия и без пари“, написа Фюри в социалните мрежи.

Усик е един подпухнал боксьор от средната категория, който не е дорасъл за мене. Той победи един безволев британец, продължава Тайсън.

Пита се в задачата Усик ще стане ли най-богатият украинец в света, ако се осъществи мачът с Фюри. След двете срещи с Джошуа той има вече над 50 млн. долара по сметката си.

Най-много пари от един мач в историята до този момент е печелил Флойд Мейуедър. За боя с Мани Пакияо той взе $180 млн. чисти. Няма съмнение, че Фюри ще подобри този рекорд.

Четете още

Избор на редактора