Таргетът на Ди Каприо – родена след „Титаник“

Критериите на Леонардо ди Каприо за жените са като законите в природата, които приемаме, че са неизменни. Родени след „Титаник“, чиято премиера е през 1997.

В рамка влиза и новата 23-годишна приятелка на актьора Виктория Ламас – дъщеря на Лоренцо Ламас, екшън звездата от 90-те. Момичето е красиво и младо, родена само 2 години след „Титаник“.

Точно каквито ги харесва Ди Каприо, което отдавна не е тайна за никого. Дори е генезис за шеги. При раздаването на „Златните глобуси“ през 2014 комедиантът Рики Джървейс използва дикаприовския аршин, когато го представи на сцената: „А сега, нека като вагина на супермодел да се отворим и да посрещнем топло Леонардо ди Каприо!“

Закачката се повтори през 2020, когато комедиантът каза, че след като Леонардо ди Каприо е излязъл от премиерата на близо 3-часовия „Имало едно време в Холивуд“, гаджето му вече е била твърде стара за него.

Но какво като Рики Джървейс се шегува, щом като 48-годишният актьор пак е с млада жена до себе си? Виктория Ламас и Леонардо ди Каприо бяха снимани от папараци на 21 декември да напускат заедно луксозен ресторант в Холивуд и да се качват в кола.

Четете още

Избор на редактора