Тейлър Суифт режисира филм по свой сценарий

Поп звездата Тейлър Суифт има още един талант, който е готова да сподели със света. Според „Холивуд рипортър“ певицата и авторка на песни ще дебютира като режисьор в Searchlight Pictures по сценарий, който е написала, съобщава Bgnes

Нейният късометражен филм „All Too Well“ беше показан на филмовия фестивал в Трайбека и на международния филмов фестивал в Торонто тази година и е в рамките на прозореца за класиране за предстоящата 95-а церемония по връчване на наградите „Оскар“.

Тейлър Суифт е поп икона, чието последно турне предизвика сериозни затруднения с Ticketmaster, когато поръчките за предварителна продажба на билети бяха толкова много, че сайтът се блокира, тъй като фенове от цялата страна се стичаха към него, за да си осигурят места за шоуто.

На звездата не е чужда и режисурата, тъй като е режисирала три свои музикални видеоклипа: „The Man“, „Cardigan“ и „Willow“. Международната суперзвезда започва да пише песни, а след това създава сюжетни платна в такт с музиката.

Не са публикувани никакви подробности за новия ѝ проект, затова вниманието засега е насочено към „All Too Well“: в него Сади Синк и Дилън О’Брайън са в ролята на двойка в разгара на раздяла.

Филмът показва как двойката спори, а след това как Синк се отдръпва след емоционална раздяла. Тейлър Суифт е добре известна с това, че пише песни за връзки и раздяла, като същевременно показва устойчивост и женска сила при тези обстоятелства.

Четете още

Избор на редактора