Тео Ушев и Стефания Кочева вече не се крият

Тео Ушев и Стефания Кочева вече не се крият, че са двойка. А и е трудно – той е 198 см., а тя 180.

„Двамата с Тео Ушев сме двойка, вярно е. Нашите колеги и приятели знаят за нас и това не е странно, че се появяваме вече навсякъде двамата“, заяви актрисата Стефания Кочева. Тя се появиха на фестивала „Синелибри“ в НДК за първи път под ръка и това направи впечатление на зрителите.

УЕшев представи на феста своя първи пълнометражен игрален филм „Ф 1.618“. Разликата от 17 години не притеснява двамата влюбени. Ушев, който е младолик, през февруари ще празнува 55 години, а на Стефания, която също младее, никой не й дава истинската възраст.

Актрисата от няколко години е в трупата на Сатиричния театър, но участва и в доста проекти за екран. Ролята й в „Порталът“ се очертава като най-значимата в кариерата й до момента. Известно време след НАТФИЗ тя живее в Лондон, но се завърна за постоянно у нас.

В публичното пространство не е известно Кочева да е имала сериозна връзка, докато за Ушев се знае, че има голяма дъщеря, а живееше на семейни начала с жена, която има син. Преди повече от година обаче двамата се разделиха, пише България Днес.

Четете още

Избор на редактора